Intercom systemen

Beveilig uw pand met een intercom systeem

Wilt u uw woning of bedrijfspand beveiligen met een intercom systeem? Dan kunt u terecht bij ALCO Toegangsystemen Nederland. U wilt wellicht niet zomaar de deur of poort openen. Dat is begrijpelijk. Uw woning of kantoor wilt u immers beschermen tegen ongenode gasten. Een intercomsysteem is een handige manier om te weten wie u precies binnen laat. Met deze systemen kunt u spreken met de persoon die aanbelt. Het is mogelijk om de systemen uit te rusten met een camera zodat u ook kunt zien wie uw gast is. U kunt op afstand open doen wat naast de veiligheidsbeleving ook het gebruiksgemak bevordert.

Uitbreidingen aan intercom systemen bestellen

De basis van een intercom systeem is een bel, microfoon en luidspreker. Uw bezoek belt aan en u spreekt elkaar. Zo weet u wie er voor de deur staat. U kunt een intercom uitbreiden met een camera en monitoren in zwart- wit of kleurenbeeld. Onze ervaren medewerkers werken iedere dag met de nieuwste producten en kunnen u precies vertellen wat er allemaal mogelijk is. Iedere woning of ieder bedrijf heeft andere redenen en wensen. Wij zorgen er bij ALCO Toegangstechniek Nederland graag voor dat u een passend systeem krijgt waarbij uw veiligheid voorop staat. Welk intercom systeem het best voor u is hangt af van een aantal factoren.

Hoe kies ik het beste intercom systeem voor mijn bedrijf?

Hoe het beste systeem eruit komt te zien hangt af van een aantal zaken. Allereerst zit er natuurlijk een verschil tussen particulier en zakelijk gebruik. De frequentie waarin u bezoek verwacht is een tweede. Hoe vaak wordt er aangebeld en moet de deur of poort worden geopend? Zit er iemand achter de receptie? Wilt u een camera en monitoren? De mogelijkheid om de deur of poort op afstand te openen is ook nog een prettige uitbreiding op het systeem. Dat bespaart u een wandeling naar de voordeur. Uiteraard is het budget ook vaak leidend in uw keuze. Wat u ook zoekt of nodig heeft, wij helpen u graag bij de samenstelling van het juiste intercom systeem.

Intercom systemen kopen bij ALCO Toegangstechniek Nederland

Bent u op zoek naar een intercom systeem om uw woning of bedrijf mee uit te rusten? Dan helpen wij u graag om een passend systeem aan te leggen. Onze monteurs zijn uiterst ervaren en kunnen u alles vertellen over de intercom systemen en mogelijke uitbreidingen. Bel voor informatie naar 0314-392390 of stuur een mail naar info@toegangstechnieknederland.nl om een afspraak in te plannen. De specialisten van ALCO Toegangstechniek Nederland gaan graag aan de slag met het installeren van uw intercomsysteem.