Slagbomen

Optimale toegangsbeveiliging met ALCO Toegangstechniek Nederland

Niemand staat graag voor een dichte deur, maar het is natuurlijk wel fijn om de toegang tot uw woning of bedrijfspand te beperken of af te sluiten. Door slagbomen te kopen kunt u dit op een makkelijke manier realiseren. Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn belangrijke aspecten als het gaat om toegangstechniek. U wilt immers veilig zijn en ongenode gasten buiten houden. De slagbomen kunt u bij ons bestellen in tal van soorten en maten. Er is dus altijd een model dat aansluit bij uw wensen. De beste slagbomen koopt u bij ALCO Toegangstechniek, wij selecteren zelf producten en fabrikanten van hoge kwaliteit. Wij werken bijvoorbeeld met de slagbomen van Roger, deze zijn beresterk, elegant en uitermate geschikt voor intensief gebruik.

slagbomen

Toepassingen en keuzes voor slagbomen

De hoogwaardige slagbomen van ALCO Toegangstechniek zijn zeer geschikt voor intensief gebruik. Dit maakt de slagbomen ideaal voor gebruik in betaalde parkeergarages, winkelcentra of andere drukbezochte plekken. Voor nog hogere veiligheid is het ook mogelijk om extra’s bij ons te kopen om de installatie aan te vullen, bijvoorbeeld een stoplicht of andere veiligheidsmaatregelen. Daarnaast kunt u slagbomen bestellen in meerdere soorten en materialen zoals kunststof of roestvrijstaal. Nabij water is het bijvoorbeeld aan te raden om een roestvrijstalen slagboom te plaatsen met het oog op de levensduur van de installatie.

Slagbomen type bionik

Kies voor gemak met elektrisch aangedreven slagbomen

Slagbomen zijn te bestellen met een handmatige bediening of volledig elektrisch aangedreven bediening. Het is afhankelijk van de intensiteit waarmee de slagboom gebruikt wordt en de mogelijkheden die de locatie biedt. Ook de handmatig bedienbare slagbomen kunt u bij ons kopen in meerdere afmetingen en mechanismen. Daarbij kunt u denken aan slagbomen met een gasdrukvering of tegenwicht. Ook kunt u kiezen voor een slagboom die horizontaal draait in plaats van verticaal omhoog gaat. Voor gebruik in een parkeergarage bestellen de meeste klanten slagbomen met armen met een knikscharnier. Dit maakt het mogelijk om een slagboom te plaatsen in ruimtes die minder hoog zijn. Samen met onze ervaren specialisten kunt u bekijken welke slagbomen u het beste kunt kopen voor uw oprit of garage.

Om het plaatje helemaal compleet te maken kunt u behoorlijk wat onderdelen bij ons kopen om uw slagboominstallatie uit te breiden. Zo is het mogelijk om led-verlichting voor uw slagboom te bestellen, of u kunt de onderkant van de arm voorzien van een sensitief rubber. Om te voorkomen dat mensen onder de slagboom kruipen is het plaatsen van een zogenaamde rok een mogelijkheid. Wat de toepassing voor uw slagbomen ook is er is altijd een sluitende oplossing.

Slagbomen kopen bij ALCO Toegangstechniek

Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel ALCO Toegangstechniek Nederland via 0314-392390 of stuur een mail naar info@toegangstechnieknederland.nl. Bij ALCO Toegangstechniek Nederland kunt u terecht wanneer u hoge kwaliteit slagbomen wilt bestellen!