Toegangscontrole

Reguleer de toegang tot uw pand

Bent u op zoek naar betrouwbare toegangscontrole? Dan kunt u terecht bij ALCO Toegangstechniek Nederland. U wilt natuurlijk niet dat iedereen zomaar binnenloopt. U kunt verschillende systemen voor toegangscontrole kopen. Bij ALCO Toegangstechniek Nederland bieden we veel mogelijkheden en systemen, maar de kern is overal hetzelfde. Er is een toegangsdeur, poort of hek dat u op afstand kunt bedienen. Deze bediening kan op allerlei manieren. Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om het te bedienen met een handzender, mobiele telefoon, pasje, muntje, detectielus of een intercomsysteem. De toegangscontrole kan ook nog eens geoptimaliseerd worden met cameraregistratie en monitoren, bijvoorbeeld in een receptie of beveiligingsruimte. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen probleem, bij ALCO Toegangstechniek Nederland weten wij alles van deze techniek en staan wij klaar om u te helpen een keuze te maken en de juiste middelen te bestellen.

Opties voor toegangscontrole

Welke toegangscontrole u het beste kunt kopen is afhankelijk van een aantal factoren. Wat wilt u uitgeven? Waar heeft u de controle voor nodig? Wat is de gebruiksfrequentie? Bij een openbaar toilet kunt u bijvoorbeeld een muntenslikker laten plaatsen. U wilt dat de gebruiker betaalt en waarna hij of zij de ruimte gewoon weer kan verlaten. Wilt u dat niet iedereen zomaar in en uit rijdt of loopt? Dan werkt een pasjessysteem misschien beter. Alleen met een pasje heeft men toegang en dat is, indien gewenst, ook nog eens per ruimte te bepalen. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Daarom komen wij bij u langs om te bespreken wat u in gedachten heeft.

Maatwerk en gerichte service

De systemen die wij aanleggen zijn afgestemd op uw vraag en wensen. Wij werken uitsluitend met producten van de beste kwaliteit, en stemmen de systemen en functionaliteit af op u en de gebruikers. Naast het leveren van maatwerk zorgen wij ervoor dat er bij calamiteiten snel een van onze specialisten ter plaatse is om u verder te helpen.

Toegangscontrole bestellen bij ALCO Toegangstechniek Nederland

Met meer dan 15 jaar ervaring hoort ALCO Toegangstechniek Nederlands tot de expert op het gebied van toegangstechniek. Daarmee zijn uw vragen bij ons in goede handen. Onze monteurs zijn ervaren, betrouwbaar en kundig. Wilt u meer weten of een afspraak inplannen om toegangscontrole bij u te laten plaatsen? Bel ons dan op 0314-392390 of stuur een mail naar info@toegangstechnieknederland.nl. Wij van ALCO Toegangstechniek Nederland gaan graag aan de slag met het installeren van uw toegangscontrole.